70 404 111

Om klinikken

Ludmila Kristensen

Lægeeksamineret Kosmetolog og Hudterapeut

I HJERTET AF ODENSE

MEDEX PRODUKTER

Reflect Skincare er en eksklusiv skønhedsklinik, som er placeret i hjertet af Odense. Vi tilbyder effektive behandlinger til dig, der ønsker at bevare et naturligt og smukt ydre.

Vores videnskab går hånd i hånd med sundhed og velvære, hvor vi giver luksuriøse og afstressende behandlinger, der både gavner din krop og dit sind. Et besøg hos os er lig med en absolut velvære og forkælelse i særklasse – hvor der er fokus på dig.

Reflect Skincare er professionel hudplejeklinik, som er specialuddannet i brugen af MEDEX. I årets løb tager vi på en række kurser, efteruddannelser og internationale kongresser m.m.

MEDEX Bio Science Cosmetics er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, herunder solprodukter. Produkterne anvendes og forhandles udelukkende af anerkendte og specialuddannede lægeeksaminerede kosmetologer – hvilket sikrer, at du som kunde altid er i trygge og professionelle hænder.

MEDEX produkter er naturprodukter af meget høj kvalitet og kan anvendes af alle uanset alder og køn. MEDEX produkterne er så effektive, at der opnås et klart og tydeligt resultat på kort tid.

MEDEX har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det unikke er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne.

SKRÆDDERSYNING AF BEHANDLING

Vi skræddersyr således et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram til både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram, som fuldstændig er tilpasset din hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være. På denne måde er du sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov du har, også selv om der er tale om flere samtidige hudproblemer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores verden – og ser frem til at møde dig hos os.

De bedste hilsner
Reflect Skincare
Medex Institute
Lægeeksamineret Kosmetolog og Hudterapeut