70 404 111

Ansigtsbehandling for mænd

test

Ansigtsbehandling for mænd i Odense på Fyn - Eksklusiv Gentleman Treatment

  • Ansigtsbehandling for mænd 795,-

    Herre ansigtsbehandling med afrens, peeling, fjernelse af urenheder (hudorme), regenererende masker, serum og cremer samt behandling af skægpest og hudirritation. (ca. 60 min.)

Mænds hud er ikke som kvinders.

Mænd har et højere niveau af hormonet testosteron i kroppen sammenlignet med kvinder. Det betyder, at din hud som mand har en anden struktur end kvinders hud. Mænds hud er ca. 20% tykkere og mere fedtet end kvinders hud. Den indeholder mere kollagen og har et strammere og mere fast udseende. Mænds hud ældes derfor generelt senere end kvinders hud. Mænds hud har et grovere look end kvinders. Det skyldes, at mænd har flere talgkirtler og derfor flere porer end kvinder. Faktisk er talgproduktionen dobbelt så stor hos mænd, som hos kvinder! Mænds hud er derfor ofte lidt fedtet og skinnende, og den er oftere udsat for urenheder og akne. Derfor er det vigtigt for mænd jævnligt at få en ansigtsbehandling med en grundig udrensning af huden, så urenheder og talg kan blive fjernet fra huden. 

Få et sundere, friskere udseende med ansigtsbehandling til mænd

Sammenlignet med kvinder er mænds ansigter mere berørt af tab af muskelmasse og slap hud omkring øjenomgivelserne. Poser og mørke rander under øjnene er derfor noget vi ofte ser hos mænd, og som kan give et ”træt” udtryk til ansigtet. En professionel ansigtsbehandling, der er skræddersyet til den maskuline hud, giver et renere, sundere og friskere look.

Forskellige behandlinger – vælg din favorit

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til dig, som ønsker en meget grundig udrensning, hvor alle porerne gås omhyggeligt igennem og rense grundigt. Vil du gerne kombinere ansigtsbehandlingen med ekstra afslapning og afstresning anbefaler vi at du vælger den udvidede ansigtsbehandling, hvor behandlingen afsluttes med 20 min. ansigtsmassage.

Vi analyserer din hud og giver gode råd

Første gang du er hos os, får du altid foretaget en hudanalyse under din ansigtsbehandling. Her aflæser vi hvilken hudtype og evt. hudproblemer du har, så vi kan beslutte hvilke hudplejeprodukter vi skal bruge under din ansigtsbehandling.

Og kombinerer du ansigtsbehandling med en af vores special ansigtsbehandlinger: AHA ( frugtsyre ), Diamantslibning eller Japansk Lifting – vil du se en synlig reduktion af rynker, mørke rander og poser under øjnene.

Tag en tur rundt på hjemmesiden – læs om vores ansigtsbehandlinger og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Vi kan gøre meget for din hud!